De salon


 

Bij Skinworxz by Chantal kunt u terecht voor diverse behandelingen tegen een zeer betaalbare prijs! U kunt bij ons heerlijk ontspannen in een rustige en sfeervolle salon. Door 18 jaar ervaring in de uiterlijke verzorgingsbranche bent u in goede handen en wordt ervoor gezorgd dat u als herboren naar huis gaat! Ook voor een vrijblijvend advies over gezichtsverzorging en  huidverzorgingsproducten kunt u terecht in de salon.

 

In de salon wordt gewerkt met de producten van Ik Skin Perfection, Alpha-H en PUNE. Deze merken onderscheiden zich van andere salonmerken door een uitgebreid assortiment producten met een heerlijk zachte geur, een prettige structuur en een zeer luxe uitstraling. De kwalitatief hoogwaardige producten hebben een rijke samenstelling aan werkstoffen en geven een direct resultaat.

  • Ik Skin Perfection heeft voor elk huidtype en elke leeftijd de juiste huidverzorging. Ook voor de huidverzorging van de man! Deze producten zijn van hoge kwaliteit, dierproefvrij, vrij van parabenen, vrij van minerale oliën, vrij van sulfaten, derivaten, propyleenglycol en formaldehyde.
  • Alpha-H duik in de wereld van luxe! Alpha-H werkt met de krachtigste exfoliërende zuren, waaronder glycol-, melk-, salicyl- en amandelzuur. De producten geven de huid een frisse en gezonde uitstraling omdat zij dode huidcellen losweken, tot diep in de poriën reinigen, de talgproductie normaliseren en aanmaken.  De unieke formule van Alpha-H producten werkt op cellulair niveau en corrigeert vanuit de diepere huidlagen. 

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vak worden er regelmatig trainingen gevolgd.

 

Om tot een goed resultaat van de huid te komen zijn de producten ook te koop in de salon. Want stress, luchtverontreiniging en zonlicht laten sporen achter op de huid. Daarom is het belangrijk dat uw huid op de juiste manier verzorgd worden. De juiste producten en regelmatig een bezoekje aan de salon doen wonderen!

 

De salon is aan huis gevestigd en bevindt zich op de 1e etage. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 

 

 

In de salon zijn de algemene voorwaarden van toepassing.