MEET & TREAT TREATMENT


Meet & Treat - 60 min €89,95


JA, ik wil kennismaken!

Maak kennis met mij, mijn salon en de Meet & Treat Treatment! Met deze kennismakingsbehandeling heb je de sleutel naar de perfecte huid in handen. Samen brengen we jouw huid naar een topniveau. Want een gladde stralende huid, dat is het resultaat dat jij je toewenst.

 

Na de kennismakingsbehandeling help ik jou in het 3 Fasen Reset behandelprogramma om je huid eens in de 6 weken een extra boost te geven. We brengen jouw huid terug naar de gezonde basis en geven we haar de natuurlijk pH-waarde van 5.5 terug. Zo wordt jouw huid minder vatbaar voor huidproblemen en ontstaan rimpels minder snel. In Fase 1 en 2 zorgen we voor het juiste evenwicht in de huid. Fase 3 is krachtig in het behalen van zichtbare resultaten. Maximale huidverbetering, dat is ons doel!

 

Kennismaking thuis met de producten.

Naast de behandeling in de salon verzorg je je huid thuis met krachtige producten. Hiervoor heb ik een aantal producten geselecteerd en samengevoegd in een Meet & treat Skincare Box. Zo kun je op een eenvoudige doeltreffende manier kennis maken met de huidverbeteringsproducten van IK Skin Perfection of Alpha-H. Alle producten die je nodig hebt om je huid terug te laten keren naar haar natuurlijke basis vind je in deze box. De Meet & Treat Skincare Box bevat:

 

  • Een zeer milde maar toch effectieve reiniging
  • Herstellend serum 
  • een goede 24H crème afgestemd op jouw huidtype maakt jouw thuisverzorging af!

 

De behandelingen in de salon en de krachtige producten thuis samen zorgen voor het maximale resultaat!

 

ERVAAR DE KRACHT VAN DE MEET & TREAT SKINCARE BOX!

 

Met de skincare producten thuis, de behandeling in de salon en niet te vergeten, gezonde voeding, behalen we samen het beste resultaat. Ervaar op een ontspannende manier hoe we de huid voor jou kunnen laten werken. Het resultaat: maximale huidverbetering!

 

  1.  Boek nu een kennismakingsbehandeling Meet & Treat
  2.  Ontvang GRATIS de basis van je thuisverzorging: een goede 24H crème…
  3.  Én ontvang de MEET & TREAT SKINCARE BOX t.w.v. minimaal  € 49,95 GRATIS!!

 

Het beste resultaat om jouw huidadvies of huidprobleem aan te pakken bereik je thuis en in de salon. Ik help jou met professionele huidbehandelingen om je huid eens in de 4 a 6 weken een extra boost te geven. Zo wordt jouw huidwens of huidprobleem op de meest effectieve wijze aangepakt.

 

Alle producten die je nodig hebt om je huid terug te laten keren naar haar natuurlijke basis zitten in deze box! 

 

Ontvang deze drie voordelen voor maar € 89,95!

 

 

 

 

 

In de salon zijn de algemene voorwaarden van toepassing.