Bellabaci Cupping Massage


Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt uitgevoerd met siliconen cups. Door in de cup te knijpen, op de huid te plaatsen en langzaam weer los te laten, ontstaat er in de cup een vacuüm. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen heeft Bellabaci een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Door het creëren van een zuigende werking aan het huidoppervlak en de negatieve druk, werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid weer op gang. 

 

Wat is cupping massage?

Een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de Bellabaci cups die ervoor zorgt dat het lichaam zichzelf ontgift, gecombineerd met deep tissue, Zweedse en lymfedrainage technieken, om een ultiem resultaat te bereiken in korte tijd. Het is vergelijkbaar met de werking van warme kompressen, maar heeft een veel beter effect. Het mechanisme trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug om te worden gereinigd en afgevoerd. De Bellabaci cups hebben geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het geeft een lichte roodheid maar deze is niet blijvend. 

 

Hoe voelt een cupping massage?

Mensen ervaren vaak tintelingen en diepe warmte zelfs lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en men raakt vaak in een diepe staat van ontspanning. Het behandelde gebied kan rood worden door de stimulatie. In sommige gevallen waar de Bellabaci cup langer op één en dezelfde plek blijft, kan er een zeer diepe en geconcentreerde "cup kiss" worden gevormd. Dit is een rode/paarsachtige verkleuring op de huid. Het geeft een intense stagnatie van de lichaamsvloeistoffen en toxines in dat gebied. Dit is geen blauwe plek en zal verdwijnen na een paar uur en in het uiterste geval een paar dagen.   

 

Cupping Massage is te gebruiken voor het lichaam, gezicht en huidverbeterende behandelingen.

 

 

Body cupping massage


 

Deze cupping massage is een gemoderniseerde techniek van de oude traditionele Chinese Cupping therapie.

Het is de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a: pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, stress, hoofdpijn, migraine en striae. Het doet wonderen op de benen, rug, buik en armen. Eigenlijk zullen bijna alle gebieden van het lichaam reageren op deze unieke behandeling.

 

 

 

 

De therapeutische gevolgen van de cupbehandeling kunnen zijn:

Het verminderen van obstipatie

• Activeren van de (huid)stofwisseling

• Het verbeteren van de elasticiteit van de huid

• Blokkades worden opgeheven

• Gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd

• Het verbetert de spierspanning

 

Bij gebruik op de rug of op gespannen, pijnlijke spieren helpt het tevens:

• Vet- en vochtophopingen te verminderen

• De doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit de spieren

• Het toniseert de huid waardoor strakkere contouren ontstaan

• Het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie en regelt het autonome zenuwstelsel

• In het algemeen ontspant en verjongt het het lichaam

 

Door het gebruik van Bellabaci cups voel je je gezond en fit. De cups zorgen voor het ontgiften van het lichaam, het verbetert de weerstand en de doorbloeding. Het geeft je lichaam energie en een weldadige innerlijke rust. 

 

Contra indicatie:

Hoge bloeddruk, algehele malaise, zwangerschap, spataderen, diabetici, medicatie bloedverdunners, hernia, kanker en ontsteking van de aders. 

 

Cuppingmassage 30 min: € 32,50

 

 

 *Vit ice (ijsmassage)


 

Door middel van het gebruik van de Vit ice massager wordt de Cellulite Be Gone treatment behandeling

versterkt.

 

Voordelen van het gebruik van de Vit ice massager tijdens de behandeling:

• Verstevigt de huid.

• Stimuleert bloed- en lymfecirculatie.

• Voorkomt zwelling.

• Versnelt de vetverbranding

 

 

In de salon zijn de algemene voorwaarden van toepassing.