Power treatments


 

Jouw huidwens of -probleem optimaal aanpakken, dat is wat je wilt. Daar ga ik jou bij helpen!

In 3 fasen resetten, herstellen en stimuleren we de huid en begeleiden we je naar maximale huidverbetering. Dit doen we met de skincare producten van IK Skin Perfection, Alpha-H én in de salon. 

Er zijn verschillende Power Programs voor diverse huidproblemen/wensen.

Een fluweelzachte huid en een stralende glow!

 

Hoe we dat gaan bereiken? Met het Power Peel System! In een steeds veranderde markt zien we dat fruitzuren steeds populairder worden om doeltreffend huidresultaat te behalen. Uiteraard hebben we voor thuisgebruik GLYCOL ACID+ en SALICYL ACID+, maar in de salon gaan we nét dat stapje extra doen om een nog mooie resultaat te behalen, dan is het Power Peel System geweldig.

 

Het Power Peel System bestaat uit een uniek peelingsysteem. Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde, intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd. De intensiviteit wordt volledig afgestemd op de conditie en wensen van de huid. Het Power Peel System beschadigd de huid niet onnodig. Het Peel System is hierdoor heel toegankelijk in te zetten bij verschillende indicaties, zelfs bij de gevoelige huid.

 

Nazorg advies na een peeling  

  • Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd, daarom kan het huidgevoel als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden. 
  • Direct na de behandeling kan de huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen.
  • Gebruik alleen de huidverzorgingsproducten die geadviseerd worden.
  • De behandelde huid is gevoelig voor zonlicht omdat het nog 2 a 3 weken actief is in de huid. 
  • Binnen een aantal dagen gaat de huid beginnen met het herstel van binnenuit waardoor deze eventueel ook licht kan gaan schilferen.
  • Gebruik altijd een SPF van minimaal 30!

 

 

In de salon zijn de algemene voorwaarden van toepassing.